Met je drone vliegen boven Noord-Holland

Hier vind je een groeiend overzicht van de mooiste drone plekken
van de provincie Noord-Holland

In Noord-Holland zijn er 19 mooie drone locaties bekend

De mooiste dronelocaties van de provincie Noord-Holland

Noord-Holland heeft een aantal zeer mooie drone plaatsen. De mooiste dronelocaties van Noord-Holland vind je terug op deze site.

Er worden steeds drone locaties toegevoegd. Hierbij ook voor jou de uitnodiging om jouw mooiste drone locaties toe te voegen aan deze site.

al 19 mooie drone locaties!

Droneregels

Voor de meest recente informatie over onderstaande dronelocaties, of het wel of niet is toegestaan om daar met je drone te vliegen, kun je kijken op de website van GoDrone. Hier vind je alle informatie over jouw dronelocatie.

 

Broek en Waterland – Dronevliegen boven de polder

 

Broek in Waterland: Een Drone Droomland

Broek in Waterland, een idyllisch dorpje net boven Amsterdam, is een verborgen juweel in de Nederlandse polder. Met zijn historische huizen, weelderige groene landschappen en waterrijke omgeving, biedt Broek in Waterland een perfect canvas voor drone-enthousiastelingen. Dit blogbericht duikt in de charme van Broek in Waterland en geeft tips voor het vliegen met een drone in dit prachtige gebied.

Een stukje geschiedenis

Broek in Waterland staat bekend om zijn rijke geschiedenis en goed bewaarde architectuur. In de 17e en 18e eeuw was het dorp een toevluchtsoord voor rijke kooplieden en zeekapiteins uit Amsterdam, wat resulteerde in prachtige huizen die tot op de dag van vandaag het landschap sieren. Deze historische achtergrond, gecombineerd met de natuurlijke schoonheid van de omgeving, maakt Broek in Waterland tot een unieke plek.

Drone-fotografie in Broek in Waterland

De perfecte compositie

De combinatie van water, groen en historische architectuur biedt eindeloze mogelijkheden voor drone-fotografie. Het vliegen boven de weerspiegelende waterwegen met een drone kan adembenemende beelden opleveren, vooral tijdens de gouden uur wanneer het licht zacht is en de kleuren op hun mooist zijn. De historische huizen, vaak omgeven door weelderige tuinen, bieden een prachtig contrast met het natuurlijke landschap.

  • Wees respectvol: Dit prachtige dorp is ook een thuis voor velen. Vlieg met respect voor de natuur en de lokale gemeenschap. Vermijd het verstoren van dieren en respecteer de rust van dit serene dorp.

Wat maakt Broek in Waterland zo speciaal?

Broek in Waterland biedt een ontsnapping aan de drukte van het stadsleven, een plek waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Voor drone-enthousiastelingen biedt het dorp een kans om deze tijdloze schoonheid vast te leggen, van de historische gebouwen en rustige waterwegen tot de uitgestrekte groene velden die het omringen. Het is de perfecte locatie voor wie op zoek is naar rustige, maar toch adembenemende landschappen.

De beste tijden om te vliegen

De beste tijden om met een drone te vliegen in Broek in Waterland zijn vroeg in de ochtend of laat in de middag, wanneer het licht zacht is en de schaduwen lang zijn. Dit zorgt niet alleen voor prachtige beelden, maar helpt ook om de rust van het dorp te bewaren door te vliegen op momenten dat er minder activiteit is.

Broek in Waterland is een droomlocatie voor drone-enthousiastelingen. Het biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en historische charme die zorgt voor spectaculaire drone-beelden. Door respectvol en verantwoordelijk te vliegen, kunnen we ervoor zorgen dat dit prachtige dorp behouden blijft voor toekomstige generaties om te genieten. Dus pak je drone, respecteer de regels en ontdek de serene schoonheid van Broek in Waterland vanuit de lucht.

Dronevliegen bij Molen Leonide in Anna Pauwlona

 

De Molen Leonide in Anna Paulowna: Een parel in de Kop van Noord-Holland

De Molen Leonide, gelegen in het schilderachtige Anna Paulowna in de Kop van Noord-Holland, is een unieke bestemming voor dronevliegers die op zoek zijn naar een mix van natuurlijke schoonheid en historische charme. We duiken even in de rijke geschiedenis van de molen, de bijzondere kenmerken van de omgeving, en wat deze plek zo aantrekkelijk maakt voor drone-enthousiastelingen.

De geschiedenis van Molen Leonide

Molen Leonide, een prachtig monument dat de tijd heeft doorstaan, vertelt het verhaal van het Nederlandse molenerfgoed. Oorspronkelijk gebouwd in de 19e eeuw, heeft deze molen een cruciale rol gespeeld in de waterhuishouding van het gebied. Door de jaren heen heeft de molen verschillende restauraties ondergaan om zijn schoonheid en functionaliteit te behouden.

De omgeving van Anna Paulowna

Anna Paulowna, vernoemd naar de Russische grootvorstin Anna Paulowna, is rijk aan flora en fauna. Het gebied staat bekend om zijn bloembollenvelden die in het voorjaar een kleurrijk tapijt vormen. De combinatie van waterwegen, groene landschappen en de bloeiende bloemen maken van Anna Paulowna een idyllische locatie.

Waarom Molen Leonide een trekpleister is voor dronevliegers

Unieke beeldcomposities

De Molen Leonide biedt dronevliegers de mogelijkheid om unieke beelden te schieten. Met de molen als middelpunt kunnen luchtfoto’s en -video’s een bijzondere compositie van historische architectuur en natuurlijke schoonheid vastleggen.

Uitgestrekte landschappen

De weidse landschappen van Anna Paulowna bieden een perfect canvas voor dronefotografie. De open velden, waterwegen en de dynamische kustlijn vormen samen een gevarieerd landschap dat van bovenaf prachtig in beeld kan worden gebracht.

De magie van de seizoenen

Elk seizoen geeft de Molen Leonide en zijn omgeving een ander karakter. De lente brengt de beroemde bloembollenvelden tot leven, de zomer accentueert de groene velden, de herfst biedt een palet van warme kleuren en de winter bedekt het landschap met een serene stilte. Dronevliegers kunnen door het jaar heen terugkeren om deze veranderende schoonheid vast te leggen.

De kunst van het dronevliegen bij Molen Leonide

Het vliegen met een drone rond Molen Leonide vraagt om een combinatie van technische vaardigheid en creatieve visie. Het in beeld brengen van de molen en zijn omgeving vanuit verschillende hoeken en hoogtes kan adembenemende perspectieven opleveren. Het is een kans voor dronevliegers om hun passie voor fotografie en liefde voor de natuur te combineren.

Molen Leonide in Anna Paulowna is meer dan een historisch monument; het is een bron van inspiratie voor dronevliegers die op zoek zijn naar schoonheid in zowel cultuur als natuur. De combinatie van de historische molen, de uitgestrekte landschappen en de seizoensgebonden veranderingen maken dit gebied tot een unieke bestemming voor luchtfotografie. Voor zowel beginnende als ervaren dronevliegers biedt de omgeving van Molen Leonide een uitgelezen kans om hun vaardigheden te ontwikkelen en te genieten van de prachtige Nederlandse natuur en erfgoed.

Het verkennen van de Molen Leonide en zijn omgeving door de lens van een drone biedt een nieuw perspectief op de schoonheid van de Kop van Noord-Holland. Het is een uitnodiging aan iedereen met een passie voor dronevliegen om dit unieke stukje Nederland vanuit de lucht te ontdekken en te waarderen.

Met dank aan Erik-Jan van Bloemendal voor het fotomateriaal

 

Durgerdam – Drone vliegen onder de rook van Amsterdam

 

Durgerdam vanuit de Lucht met je Drone

Durgerdam: Waar Traditionele Schoonheid Samenkomt met Moderne Vliegkunst

Het schilderachtige dorpje Durgerdam, gelegen aan de rand van het betoverende Buiten IJ, staat bekend om zijn ouderwetse charme en adembenemende landschappen. Maar wat als ik je vertel dat er een nieuwe manier is om deze prachtige plek te verkennen, een manier die je een vogelvluchtperspectief biedt dat je nooit eerder hebt gezien? Dat klopt, we hebben het over dronevliegen boven of bij Durgerdam! Stap aan boord terwijl we je meenemen op een virtuele reis door de lucht, waarbij traditie en technologie samenkomen voor een onvergetelijk avontuur.

De magie van Durgerdam van bovenaf

Wanneer je denkt aan Durgerdam, denk je waarschijnlijk aan schilderachtige huisjes, kronkelende dijkjes en uitgestrekte vergezichten. Stel je nu voor dat je deze pittoreske elementen vanuit de lucht kunt bewonderen, als een moderne ontdekkingsreiziger die het landschap verkent met behulp van geavanceerde technologie. Terwijl je drone zachtjes boven de licht kronkelende weg zweeft en de zon weerkaatst op het kalme water van het Buiten IJ, wordt de tijd even stilgezet en ervaar je de schoonheid van Durgerdam op een geheel nieuwe manier.

Een dans van contrasten

Een van de meest opvallende aspecten van dronevliegen boven Durgerdam is de manier waarop traditionele elementen samenkomen met moderne vliegkunst. Terwijl je drone over de oude (veel) houten huizen glijdt, vormt zich een prachtig contrast tussen het historische dorp en de technologische vooruitgang die je drone vertegenwoordigt. Het is een dans van oud en nieuw, waarbij de grenzen van de verbeelding worden verlegd en nieuwe perspectieven worden geboden aan degenen die bereid zijn de lucht in te gaan.

Golden hour magie: De zonsopgang en zonsondergang bieden vaak het meest indrukwekkende licht voor je drone-opnamen. Probeer tijdens deze ‘gouden uren’ te vliegen voor verbluffende beelden.

Dronetechnologie opent nieuwe deuren voor avontuurlijke geesten die verder willen kijken dan het traditionele. Durgerdam, met zijn ongerepte landschappen en charmante omgeving, leent zich perfect voor een luchtreis die je nog lang bij zal blijven. Dus, dronevliegers, bereid je voor om de lucht in te gaan en het wonder van Durgerdam van bovenaf te ervaren. Vanuit de lucht biedt dit pittoreske dorpje een unieke combinatie van geschiedenis, natuur en moderne technologie, allemaal vastgelegd in de bewegingen van je vliegende metgezel.

Enkhuizen – Naviduct Krabbersgat

 

Het Naviduct Krabbersgat in Enkhuizen

Voor dronevliegers die op zoek zijn naar unieke en adembenemende locaties om hun vaardigheden en creativiteit te tonen, is het Naviduct Krabbersgat in Enkhuizen een ware schat om te ontdekken. Dit meesterwerk van techniek en ontwerp biedt niet alleen een indrukwekkende ervaring vanuit de lucht, maar ook een kans om de harmonie tussen menselijke innovatie en natuurlijke pracht te aanschouwen.

Terwijl je drone stijgt boven het Naviduct Krabbersgat, ontvouwt zich een prachtig schouwspel van vorm en functie. Het aquaduct snijdt als een slanke ader door de aarde, terwijl schepen met gratie onder het verhoogde wegdek glijden. De symmetrische lijnen en geometrische precisie van dit bouwwerk vormen een boeiend contrast met het organische blauw van het omringende water en de uitgestrekte luchten.

Als je je drone langs de dijk manoeuvreert, kun je de interactie tussen mens en techniek vastleggen. Het samenspel van brug, aquaduct en sluis vertelt een verhaal van ingenieuze oplossingen die de mensheid in staat stellen om te navigeren door de krachten van de natuur. Elk detail, van de draaiende sluizen tot de gestroomlijnde vorm van het aquaduct, nodigt uit tot verkenning vanuit elke hoek.

Wanneer de zon zich achter de horizon nestelt, verandert het Naviduct Krabbersgat in een betoverend schouwspel van licht en schaduw. De weerkaatsing van de zon op het water en de contouren van het bouwwerk zorgen voor een schilderachtig tafereel dat je dronecamera met precisie kan vastleggen. Of het nu ochtendgloren is of avondschemering, deze locatie biedt altijd een magische ambiance voor onvergetelijke luchtfoto’s.

Voor dronevliegers is het Naviduct Krabbersgat niet alleen een technisch hoogstandje, maar ook een bron van creatieve mogelijkheden. Het vangen van de perfecte hoek, het spel van licht en schaduw vastleggen en de interactie tussen mens en omgeving verbeelden – dit alles maakt van het Naviduct Krabbersgat een must-visit locatie op de dronevliegerskaart. Dus laat je drone opstijgen en vang de pracht van dit moderne waterbouwkundige wonder vanuit de lucht.

Hilversum – De Hoorneboegse Heide

 

De Hoorneboegse Heide: Een Avontuur voor Dronevliegers

De Hoorneboegse Heide: Waar de Hemel de Heide Kust

Maak je klaar om je propellers te laten zoemen en je dronevaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen, want we gaan op een betoverende reis naar De Hoorneboegse Heide. Dit juweel van de natuur, gelegen in het hart van Nederland, belooft niet alleen adembenemende luchtopnamen, maar ook een avontuur doordrenkt van mysterie en schoonheid.

De Dans van Licht en Schaduw

Stel je voor dat je drone zachtjes opstijgt boven de paarse gloed van bloeiende heide, terwijl de eerste zonnestralen de dauwdruppels op de bladeren doen glinsteren als juwelen. De Hoorneboegse Heide is een schilderachtig toevluchtsoord waar de natuur een meesterwerk schildert met licht en schaduw. Terwijl je drone boven de uitgestrekte heide zweeft, kun je de wisselwerking tussen de elementen vastleggen, en de sfeer van de omgeving omzetten in adembenemende beelden.

Een Mysterieus Luchtballet

De Hoorneboegse Heide is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een broeinest van verhalen en legendes. Terwijl je drone zich door de lucht beweegt, zul je merken dat de heidevelden en bossen fluisteren over oude tijden en verborgen schatten. Laat je drone voorzichtig rondvliegen, alsof het de geheimen van de natuurlijke wereld ontrafelt. Elk hoekje en gaatje heeft zijn eigen verhaal te vertellen, en jij hebt de eer om deze verhalen in beeld te vangen.

De Hoorneboegse Heide ligt in het prachtige Nederland, omringd door een divers landschap van groene bossen, kronkelende rivieren en historische steden. Deze heide is als een diamant in het hart van het land en biedt dronevliegers de kans om de natuurlijke rijkdom en historische betekenis van Nederland vast te leggen.

Pak je drone en ga op ontdekking in De Hoorneboegse Heide. Laat je drone dansen door de lucht terwijl je de betoverende schoonheid en het mysterie van dit stukje natuurlijke pracht vastlegt. Het is een avontuur dat je niet snel zult vergeten, en een kans om de hemel en de heide te laten samenkomen in een magisch luchtballet.

Marken – De haven en het stadje Marken

 

Marken

Een waar paradijs voor dronevliegers! Dit pittoreske Nederlandse pareltje, gelegen te midden van uitgestrekte polders en omringd door het kalme water van het Markermeer, biedt een unieke en adembenemende ervaring voor liefhebbers van luchtfotografie.

Zodra je drone de lucht in stijgt boven Marken, wordt je getrakteerd op een onvergetelijk uitzicht. De kenmerkende houten huizen met hun levendige kleuren en puntige daken vormen een betoverend contrast met het weidse landschap en het heldere blauw van het meer. Vlieg langs de kronkelende straatjes die door het dorp slingeren, omlijst door een opeenstapeling van bloeiende tuinen en historische bouwwerken. Elk beeld dat je vastlegt, vertelt een verhaal van traditie en tijdloze schoonheid.

Terwijl je drone zachtjes over de oude haven zweeft, krijg je de kans om de vissersboten te bewonderen die vreedzaam dobberen op het glinsterende water. De vuurtoren, die trots over het landschap waakt, is een iconische bezienswaardigheid die je vanuit elke hoek kunt vastleggen. Als de zon langzaam ondergaat, kleurt de lucht zich in een palet van warme tinten, wat resulteert in een betoverend schouwspel dat je dronecamera perfect kan vastleggen.

Vergeet niet om de karakteristieke klompenmakerij en de traditionele klederdracht van dichtbij te bekijken. Deze unieke elementen weerspiegelen het rijke erfgoed van Marken en bieden intrigerende onderwerpen voor je drone-opnames.

Het prachtige Marken biedt niet alleen visuele pracht, maar ook een gevoel van rust en gemeenschapszin. Terwijl je drone door de lucht zweeft, kun je de warmte van dit dorpje bijna voelen en de unieke sfeer vastleggen die het te bieden heeft.

Dus dronevliegers, laat je verbeelding de vrije loop en verken de magie van Marken vanuit de lucht. Vang de schoonheid van de houten huizen, de serene haven en het schilderachtige landschap zoals alleen jouw drone dat kan. Marken wacht op je, klaar om ontdekt en vereeuwigd te worden in adembenemende luchtfoto’s die een blijvende indruk zullen achterlaten.

Muiden – Muiderslot Muiden

 

Het is niet toegestaan om zonder toestemming boven het Muiderslot te vliegen met een drone. Het Muiderslot is een beschermd rijksmonument en er gelden strikte regels om schade en verstoring van de omgeving te voorkomen.

Als je toch wilt vliegen met uw drone boven het Muiderslot, dan moet je toestemming vragen aan de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Zij kunnen je meer informatie geven over de voorwaarden en vereisten voor het verkrijgen van een vergunning.

Je kunt wel vanaf de dijk bij het kasteel je drone de lucht in sturen. In dat geval kun je met een respectabele afstand rondom het kasteel vliegen.

Adres:

Herengracht 1 Muiden

Mag er gevlogen worden?

Voor zover bekend, zonder toestemming.

Spijkerboor – Spijkerboor gebied met je drone bezoeken

 

Het Fort bij Spijkerboor is een verdedigingswerk uit de negentiende eeuw dat zich bevindt in de buurt van het dorp Spijkerboor in de provincie Noord-Holland, Nederland. Het fort is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, een linie van verdedigingswerken die tussen 1880 en 1920 is gebouwd om Amsterdam te beschermen in geval van oorlog.

Het Fort bij Spijkerboor is gebouwd tussen 1889 en 1911 en diende als onderdeel van de verdedigingslinie. Het fort bestaat uit diverse gebouwen en kazematten, omgeven door een grote gracht en aarden wallen. Tijdens de Eerste Wereldoorlog is het fort tijdelijk gebruikt als opslagplaats voor munitie.

Het Fort bij Spijkerboor is tegenwoordig opengesteld voor publiek en is te bezoeken als museum. Bezoekers kunnen een rondleiding krijgen door het fort en meer leren over de geschiedenis van de Stelling van Amsterdam en de rol van het fort in de verdediging van Nederland.

Het Fort bij Spijkerboor is een beschermd monument en daarom gelden er beperkingen voor het vliegen met een drone in de directe omgeving van het fort. Het vliegen met drones is in principe verboden binnen een straal van 3 kilometer rondom luchthavens, zoals Schiphol, maar ook de nabijgelegen luchthaven van Lelystad.

Het is daarom waarschijnlijk niet toegestaan om met een drone te vliegen in de directe omgeving van het fort, maar lokaal informeren kan in dit geval geen kwaad.

Westdijk 46 Westbeemster

Texel – Fort de Schans met je drone bezoeken

 

Fort de Schans op Texel bezoeken met je drone

Fort de Schans op Texel, aangelegd in 1574 door Willem van Oranje, bood bescherming tegen invallen en controleerde het Marsdiep. In de Gouden Eeuw functioneerde het ook als gevangenis. Napoleon Bonaparte liet het fort in 1811 uitbreiden. Door de jaren heen is het fort gedeeltelijk gesloopt en gebruikt voor andere doeleinden, maar het blijft een belangrijk historisch monument. Het is nu eigendom van Natuurmonumenten en vormt een prachtige locatie voor dronevliegers om de rijke geschiedenis en natuurlijke schoonheid van Texel te verkennen.

Verfmolen de Kat in Zaandam bekijken met een drone

 

Verfmolen De Kat bekijken met je drone

De Verfmolen “De Kat” in Zaandam, gelegen aan de Zaanse Schans, is meer dan alleen een schilderachtige bestemming; het is een levend stukje Nederlandse geschiedenis en ambacht. Voor dronevliegers biedt deze locatie een unieke gelegenheid om de schoonheid en de techniek van historisch erfgoed vanuit de lucht vast te leggen. Verfmolen “De Kat” specifiek gericht op de mogelijkheden en uitdagingen voor dronepiloten.

“De Kat”: Een introductie

Verfmolen “De Kat” is de enige nog werkende windmolen ter wereld die nog steeds wordt gebruikt voor het malen van verfstoffen. Gebouwd in 1782, na de verwoesting van de oorspronkelijke molen door een storm, staat “De Kat” trots als een symbool van de Nederlandse industriële geschiedenis en innovatie. Gelegen in het hart van de Zaanse Schans, een gebied dat bekend staat om zijn goed bewaarde historische windmolens en huizen, trekt “De Kat” bezoekers van over de hele wereld.

De uitdagingen en kansen voor dronevliegers

Vliegen boven de Zaanse Schans, en specifiek rond “De Kat”, biedt dronevliegers de kans om de harmonie tussen de oude molen, het omliggende landschap, en de dynamiek van de Zaanse wateren vast te leggen. Het perspectief vanuit de lucht onthult de unieke architectuur van de molen, de complexiteit van zijn mechanismen, en de interactie met zijn natuurlijke en door mensen gemaakte omgeving.

Het vastleggen van historie en ambacht

“De Kat” functioneert nog steeds als een verfmolen, waarbij natuurlijke ingrediënten worden gemalen om pigmenten te produceren voor verf. Dit proces, zichtbaar wanneer de molen in werking is, biedt een fascinerende kijk op traditionele productiemethoden. Dronebeelden kunnen deze tijdloze ambacht in actie vastleggen, waardoor de kijker een blik wordt gegund op een bijna vergeten industriële praktijk.

De compositie van het zaanse landschap

Het landschap rondom “De Kat” is kenmerkend Nederlands: waterwegen, groene velden, en historische gebouwen creëren een tableau dat rijk is aan kleur en vorm. Dronepiloten hebben de mogelijkheid om dit landschap in zijn geheel te vangen, waarbij de molen fungeert als een ankerpunt in de compositie. Het spel van licht en schaduw, vooral tijdens de ochtend- of avonduren, kan de texturen en kleuren van de omgeving accentueren, waardoor adembenemende beelden ontstaan.

Interactie met het water

De Zaanse Schans, en daarmee “De Kat”, is onlosmakelijk verbonden met het water. De Zaan, met zijn reflecterende oppervlak en bedrijvigheid, biedt een dynamisch element in droneopnames. Het vastleggen van de molen met op de achtergrond passerende boten of het kabbelende water voegt een laag van beweging en leven toe aan de beelden.

De artistieke waarde van dronebeelden

Dronefotografie en -videografie bieden meer dan alleen een documentaire blik; ze bieden ook een canvas voor artistieke expressie. “De Kat” met zijn draaiende wieken, tegen de achtergrond van de Nederlandse lucht en omgeven door water, biedt een unieke gelegenheid voor creativiteit. Dronevliegers kunnen experimenteren met verschillende hoogtes, hoeken, en tijdstippen om zo een persoonlijk en uniek perspectief op “De Kat” te creëren.

Het vieren van erfgoed

Door het vastleggen en delen van beelden van “De Kat” dragen dronevliegers bij aan het vieren en behouden van cultureel erfgoed. Deze visuele verhalen helpen bij het educeren van een breed publiek over de historische waarde en schoonheid van Nederlandse molens. In een tijd waarin de waardering voor ambacht en geschiedenis steeds belangrijker wordt, spelen dronebeelden een cruciale rol in het levend houden van deze verhalen.

Voor dronevliegers biedt Verfmolen “De Kat” in Zaandam een unieke combinatie van historische rijkdom, natuurlijke schoonheid, en artistieke mogelijkheden. Het vereist een zorgvuldige benadering om de essentie en schoonheid van de molen en zijn omgeving vast te leggen, maar de beloning is een set van beelden die niet alleen visueel verbluffend zijn, maar ook een stukje Nederlandse geschiedenis en ambacht vieren. “De Kat” staat als een monument niet alleen in het landschap, maar nu ook in de digitale wereld, dankzij de unieke bijdragen van dronevliegers.

Wil jij een drone locatie toevoegen? Dat kan hier!

Stuur hier jouw droneplaats in. Vul alle gegevens zo nauwkeurig mogelijk in.

Is dit een nieuwe locatie of een wijziging?

Provincie

Is er parkeerplaats in de buurt

Is er een café of restaurant in de buurt?

Wat vind je allemaal op deze locatie? (Je kunt hier meer opties aanvinken)

Moet er toestemming gevraagd worden om hier te mogen vliegen

Ik verklaar dat ik de eigenaar ben van deze foto

4 + 9 =

De mooiste drone locaties in Nederland en buitenland

Wil je weten waar je mooie drone plaatsen kunt vinden

Zoek. Vind. Vul aan!