Met je drone vliegen boven Overijssel

Hier vind je een groeiend overzicht van de mooiste drone plekken van de provincie Overijssel

In Overijssel zijn er 4 mooie drone locaties bekend

De mooiste dronelocaties van de provincie Overijssel

Overijssel heeft een aantal zeer mooie drone plaatsen. De mooiste dronelocaties van Overijssel vind je terug op deze site.

Er worden steeds drone locaties toegevoegd. Hierbij ook voor jou de uitnodiging om jouw mooiste drone locaties toe te voegen aan deze site.

al 4 mooie drone locaties!

Droneregels

Voor de meest recente informatie over onderstaande dronelocaties, of het wel of niet is toegestaan om daar met je drone te vliegen, kun je kijken op de website van GoDrone. Hier vind je alle informatie over jouw dronelocatie.

 

 

Verken Blokzijl: Een droneparadijs in Overijssel

Blokzijl, gelegen in de provincie Overijssel, biedt dronevliegers een unieke combinatie van historische charme en natuurlijke schoonheid. Dit stadje, nabij het Nationaal Park Weerribben-Wieden, is ideaal voor het vastleggen van zowel cultureel erfgoed als adembenemende landschappen.

Historische en Geografische Achtergrond

Gesticht in de 1580s als handelspost, kenmerkt Blokzijl zich door zijn pittoreske haven en goed bewaarde 17e-eeuwse architectuur. Gelegen aan het water, biedt de stad prachtige uitzichten die perfect zijn voor luchtopnames.

Dronefotografie in Blokzijl

De historische haven van Blokzijl, met zijn klassieke schepen en historische gebouwen, is een uitstekend onderwerp voor dronefotografen. De geografische ligging biedt unieke mogelijkheden om zowel de dynamiek van de haven als de uitgestrekte natuurlijke omgeving vast te leggen.

Tips voor Dronevliegers

  • Vroege ochtend of late namiddag: Voor de beste lichtomstandigheden en zachtere schaduwen.
  • Respecteer de privacy en lokale wetgeving: Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de dronevoorschriften in het gebied.
  • Verken verschillende hoogtes: Om de veelzijdigheid van het landschap en de architectuur van Blokzijl te benadrukken.

De verschillende seizoenen bieden elk een uniek perspectief op de stad. De lente en zomer benadrukken het groene landschap, terwijl de herfst zorgt voor een kleurrijk tapijt van bladeren.

Met zijn rijke historie en prachtige natuurlijke setting biedt Blokzijl talloze mogelijkheden voor dronefotografie. Of je nu geïnteresseerd bent in architectuur, natuur of gewoon unieke beelden wilt vastleggen, Blokzijl is een locatie die elke dronevlieger zou moeten bezoeken.

Blokzijl bekijken met een drone

 

Met je drone naar Deventer

Er is daar een ruime parkeerplaats waar ook ruimte genoeg is om je drone op te laten stijgen. Het is hier bijzonder gaaf om met je drone langs de IJssel te vliegen. Er staat hier verder ook een mooie molen en een paar bruggen en een schitterend zicht op de stad.

Kom je met de auto: Er is parkeerplaats in de buurt van deze locatie Handig om misschien te weten: Er is een restaurant in de buurt.

Met dank aan Erwin voor het doorgeven van deze drone locatie.

Deventer – Worp plantsoen bezoeken met je drone

Wil jij een drone locatie toevoegen? Dat kan hier!

Stuur hier jouw droneplaats in. Vul alle gegevens zo nauwkeurig mogelijk in.

Is dit een nieuwe locatie of een wijziging?

Provincie

Is er parkeerplaats in de buurt

Is er een café of restaurant in de buurt?

Wat vind je allemaal op deze locatie? (Je kunt hier meer opties aanvinken)

Moet er toestemming gevraagd worden om hier te mogen vliegen

Ik verklaar dat ik de eigenaar ben van deze foto

5 + 2 =

De mooiste drone locaties in Nederland en buitenland

Wil je weten waar je mooie drone plaatsen kunt vinden

Zoek. Vind. Vul aan!