Met je drone vliegen boven Friesland

Hier vind je een groeiend overzicht van de mooiste drone plekken van de provincie Friesland

In Friesland zijn er 13 mooie drone locaties bekend

De mooiste dronelocaties van de provincie Friesland

Friesland heeft een aantal zeer mooie drone plaatsen. De mooiste dronelocaties van Friesland locaties vind je terug op deze site.

Er worden steeds drone locaties toegevoegd. Hierbij ook voor jou de uitnodiging om jouw mooiste drone locaties toe te voegen aan deze site.

AL 13 mooie drone locaties!

Droneregels

Voor de meest recente informatie over onderstaande dronelocaties, of het wel of niet is toegestaan om daar met je drone te vliegen, kun je kijken op de website van GoDrone. Hier vind je alle informatie over jouw dronelocatie.

 

Bakkeveen – Sterrenschans Bakkeveen gezien vanuit een drone

 

De Sterrenschans in Bakkeveen bekijken met een drone

De Sterrenschans in Bakkeveen, herontdekt in 1991 en gerestaureerd in 2002, is een uniek historisch verdedigingswerk uit de 18e eeuw, gelegen op het terrein van landgoed De Slotplaats. Dit zeshoekige wal van aarde in de vorm van een ster was oorspronkelijk een educatief ontwerp van landschapsarchitect Knoop, in opdracht van Jonkheer Burmania. Het biedt bezoekers nu een houten platform voor een uitstekend uitzicht over het geheel​​.

Bakkeveen zelf is een bloeiend, toeristisch dorp in Zuidoost Friesland, bekend om zijn natuurlijke schoonheid en faciliteiten voor families, zoals een zwembad, doolhofpark, uitkijktoren, en de grootste openlucht vlooienmarkt in Noord-Nederland. Het landgoed De Slotplaats, waar de Sterrenschans deel van uitmaakt, biedt naast de schans ook andere bezienswaardigheden zoals een zonnewijzer, de Burmaniazuil, een boomgaard, en het Sterrenbos​​.

Voor dronevliegers is dit gebied bijzonder interessant vanwege de combinatie van historische en natuurlijke elementen. Het vliegen boven een historisch verdedigingswerk zoals de Sterrenschans, samen met de uitgestrekte natuurlijke omgeving van Bakkeveen, biedt unieke perspectieven en de kans om zowel cultureel erfgoed als natuurlijke schoonheid vast te leggen. Bovendien maakt de Sterrenschans deel uit van de Friese Waterlinie, een historische verdedigingslijn met meerdere forten en schansen, wat extra context geeft aan de locatie en mogelijkheden biedt voor een bredere verkenning van historische sites in de omgeving via dronebeelden​​.

Terwijl je je dronevlucht plant, houd rekening met de lokale regelgeving en zorg dat je respect toont voor het culturele erfgoed en de natuurlijke omgeving. Bakkeveen en de Sterrenschans bieden een rijke tapestry van verhalen en landschappen die wachten om ontdekt te worden, waardoor het een must-visit bestemming is voor elke dronevlieger die op zoek is naar iets speciaals.

Damwoude – Damwoude met je drone bezoeken

 

Ontdek Damwoude vanuit de lucht: een must voor dronevliegers

Damwoude, een charmant plaatsje in het hart van Friesland, biedt dronevliegers unieke perspectieven op zowel cultuurhistorische juweeltjes als adembenemende natuurtaferelen.

Damwoude vanuit de lucht met tips voor de beste vlieglocaties, het vastleggen van betoverende beelden, en het respecteren van de lokale rust en privacy.

Waarom Damwoude een must-visit is voor dronevliegers

Met zijn uitgestrekte landschappen, waterrijke omgeving, en pittoreske dorpjes biedt Friesland, en in het bijzonder Damwoude, een canvas voor dronevliegers die op zoek zijn naar unieke shots. Of je nu gefascineerd bent door de serene schoonheid van de Friese wateren, de historische architectuur, of de uitgestrekte groene velden, Damwoude heeft het allemaal.

Toplocaties voor dronevliegen in en rond Damwoude

  • Het Driezumer Tolhuis: Verken de historische charme van dit prachtige punt in Damwoude. De omringende tuinen en het klassieke Friese landschap zijn vanuit de lucht nog spectaculairder.
  • De Broeksterwoude: Vlieg over dit gebied voor adembenemende beelden van waterwegen, omzoomd door weelderig groen. Het is de perfecte locatie voor natuurliefhebbers.
  • De Valom: Voor een uniek uitzicht op traditionele Friese boerderijen en landerijen is een vlucht boven De Valom een aanrader. De symmetrie en de kleurenpracht van dit landschap zijn van bovenaf bijzonder fotogeniek.

Damwoude biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en cultureel erfgoed, waardoor het een ideale locatie is voor dronevliegers. Door de juiste locaties te kiezen, de lokale regels te respecteren en je creativiteit de vrije loop te laten, kun je enkele van de meest memorabele beelden van Friesland vastleggen. Vlieg veilig en geniet van de schoonheid van Damwoude vanuit een nieuw perspectief!

Pak je drone, respecteer de lokale gemeenschap, en laat je verrassen door de unieke schoonheid van dit Friese pareltje.

De Mellemolen in Akkrum bekijken met je drone

 

De Mellemolen in Akkrum: Een parel voor dronevliegers

De Mellemolen in Akkrum, een idyllisch gelegen windmolen, vormt een perfecte achtergrond voor enthousiaste dronevliegers die op zoek zijn naar unieke beelden van het Nederlandse landschap. Dit historische monument, genesteld in het hart van Friesland, biedt niet alleen een blik op het rijke molenerfgoed van Nederland maar is ook omgeven door een adembenemend mooie omgeving die vraagt om ontdekt te worden.

Ontdek de charme van de Mellemolen

De Mellemolen, een poldermolen gelegen in het pittoreske dorp Akkrum, is een opvallende verschijning in het Friese landschap. Gebouwd in de 19e eeuw, heeft deze molen door de jaren heen een belangrijke rol gespeeld in de waterhuishouding van de omgeving. Tegenwoordig is de molen een geliefd object voor fotografen en een inspirerende locatie voor dronevliegers.

Vlieg met je drone over het Friese landschap

Voor dronevliegers biedt de omgeving van de Mellemolen een schat aan mogelijkheden. Het uitgestrekte Friese landschap, met zijn waterwegen, weidse velden en karakteristieke dorpen, leent zich uitstekend voor het maken van adembenemende luchtopnames. Het vliegen met een drone in dit gebied stelt je in staat unieke perspectieven en composities te ontdekken die vanaf de grond niet mogelijk zijn.

De omgeving van Akkrum verkennen

Akkrum zelf is een charmant dorp dat rijk is aan historie en cultuur. Met zijn sfeervolle straatjes, historische gebouwen en gezellige horecagelegenheden biedt het een aangename afwisseling van de rustige natuur rondom de Mellemolen. Voor dronevliegers biedt Akkrum interessante stedelijke landschappen die een mooi contrast vormen met de natuurlijke schoonheid van de omliggende gebieden.

Waarom de Mellemolen een must-visit is voor dronevliegers

  1. Unieke architectuur: De Mellemolen biedt met zijn historische bouw en functionele schoonheid een prachtig onderwerp voor fotografie en videografie vanuit de lucht.
  2. Prachtige natuur: Het omliggende landschap, met zijn waterwegen en groene velden, biedt eindeloze mogelijkheden voor het vastleggen van de natuurlijke pracht van Friesland.
  3. Contrasterende landschappen: De afwisseling tussen de landelijke rust rondom de molen en het levendige dorp Akkrum biedt dronevliegers de kans om een breed scala aan beelden te verzamelen.

Tips voor het vastleggen van de Mellemolen en omgeving met je drone

Hoewel dit bericht geen expliciete tips of waarschuwingen bevat, is het altijd aan te raden je te verdiepen in de lokale regelgeving rondom dronegebruik. Het verkennen van de Mellemolen en zijn omgeving met een drone biedt unieke kansen om de schoonheid van Friesland vanuit een ander perspectief te beleven.

De Mellemolen in Akkrum is meer dan alleen een historisch monument; het is een uitnodiging aan dronevliegers om het Friese landschap vanuit de lucht te verkennen en vast te leggen. Of je nu gefascineerd bent door historische architectuur, de schoonheid van de natuur, of het schilderachtige dorpsleven, deze locatie biedt het allemaal. Het is een plek waar elke vlucht nieuwe ontdekkingen brengt en waar elke opname het verhaal vertelt van de rijke cultuur en natuur van Friesland.

De Poldermolen Haskerdijken bekijken met je drone

 

Ontdek Molen Haskerdijken: Een parel voor dronevliegers

Welkom in Haskerdijken, een pittoresk dorp in Friesland, waar Molen Haskerdijken zich als een stille wachter over het landschap verheft. We nemen je mee naar deze bijzondere molen en de omringende natuur, een ideale bestemming voor elke dronevlieger die op zoek is naar unieke beelden.

Molen Haskerdijken: Een stukje geschiedenis

Molen Haskerdijken, gelegen in het hart van Friesland, is een prachtig voorbeeld van Nederlands erfgoed. Deze poldermolen speelde een cruciale rol in het drooghouden van de omliggende landerijen. Vandaag de dag staat hij er als een herinnering aan de strijd tegen het water en als een symbool van de rijke molencultuur in Nederland. Voor dronevliegers biedt de molen een unieke kans om deze geschiedenis vanuit de lucht vast te leggen.

De omgeving van Haskerdijken verkennen

De omgeving van Haskerdijken is rijk aan natuurschoon en biedt een prachtig landschap van waterwegen, groene velden en typisch Friese dorpen. Het vliegen met een drone in dit gebied onthult de adembenemende schoonheid van Friesland, waar elk seizoen zijn eigen charme heeft. Van de bloeiende velden in de lente tot de bevroren wateren in de winter, Haskerdijken biedt een diversiteit aan landschappen om te ontdekken.

Waarom Molen Haskerdijken een must-visit is

Molen Haskerdijken is niet alleen van historisch belang; het is ook een visueel spektakel. De structuur van de molen, gecombineerd met de omliggende natuur, biedt een perfecte setting voor dronefotografie en -videografie. De open ruimtes rond de molen maken het een veilige en toegankelijke plek voor dronevliegers om hun vaardigheden te oefenen en te perfectioneren.

Leg de magie van het water vast

De waterrijke omgeving van Haskerdijken biedt prachtige kansen voor het vastleggen van unieke beelden. De reflectie van de lucht in het water, de sierlijke bewegingen van de vogels, en de kalme stroom van de rivieren en kanalen bieden een serene achtergrond voor elke opname. Het verkennen van deze waterwegen vanuit de lucht biedt een nieuw perspectief op de schoonheid van Friesland.

De veranderende seizoenen van Haskerdijken

Een van de grootste voordelen van dronevliegen in Haskerdijken is de kans om de veranderende seizoenen vast te leggen. Elk seizoen brengt zijn eigen kleurenpalet en sfeer met zich mee, van de levendige groene tinten in de zomer tot de gouden gloed van de herfst. Deze natuurlijke cyclus biedt een eindeloze bron van inspiratie voor dronevliegers.

Molen Haskerdijken en zijn omgeving bieden een unieke kans voor dronevliegers om zowel de schoonheid van het Friese landschap als een stukje Nederlandse geschiedenis vanuit de lucht te verkennen. De combinatie van historische architectuur, adembenemende natuur en de serene waterwegen maakt Haskerdijken een ideale locatie voor het maken van onvergetelijke luchtopnames. Pak je drone, verken de magie van Haskerdijken en laat je meeslepen door de schoonheid van dit unieke stukje Nederland.

Dronevliegen in Grou, boven het water in Friesland

 

Ontdek Grou vanuit de Lucht

Grou, een pittoresk dorp gelegen in de provincie Friesland, Nederland, is een ideale bestemming voor dronevliegers die geïnteresseerd zijn in zowel historische architectuur als natuurlijke schoonheid. Bekend om zijn waterrijke omgeving en culturele erfgoed, biedt Grou een unieke combinatie van visuele attracties die het perfect maken voor luchtfotografie.

Geografische ligging en historische context

Grou ligt aan het Pikmeer en het Prinses Margrietkanaal, waardoor het een centraal punt is binnen de Friese waterwegen. Historisch gezien was Grou de hoofdstad van de voormalige gemeente Idaarderadeel en later van Boarnsterhim totdat het in 2014 onderdeel werd van de gemeente Leeuwarden. De rijke historie van het dorp, die teruggaat tot de Middeleeuwen, en de traditionele festiviteiten zoals het jaarlijkse Skûtsjesilen, een zeilwedstrijd met historische platbodems, geven Grou een uniek karakter dat prachtig vast te leggen is met een drone​ (Wikipedia)​​ (Historisch Centrum Leeuwarden)​.

Dronefotografie in Grou

Historische architectuur: De middeleeuwse Sint Piterkerk, daterend uit de 12e eeuw, is een prachtig voorbeeld van de historische rijkdom van Grou. De kerk, grotendeels gebouwd van tufsteen en later vernieuwd met baksteen, biedt samen met de omliggende historische bebouwing een schitterend beeld vanuit de lucht​ (Friesland Wonderland)​.

  • Natuurschoon: Als poort naar het Nationaal Park De Alde Feanen en gelegen aan uitgestrekte meren zoals het Sneekermeer, biedt Grou fantastische mogelijkheden voor het vastleggen van natuurlijke landschappen en wateractiviteiten van bovenaf​ (Homepage)​​ (Friesland.nl)​.
  • Culturele evenementen: Het Skûtsjesilen is een bijzonder evenement dat vanuit de lucht unieke beelden oplevert van traditionele zeilboten tegen het uitgestrekte blauwe canvas van het Friese water​ (Historisch Centrum Leeuwarden)​.

Voor dynamische en levendige beelden, plan uw dronevluchten tijdens lokale evenementen zoals het Skûtsjesilen.

Grou is een schat voor dronevliegers die op zoek zijn naar zowel culturele diepgang als natuurlijke pracht. Of het nu gaat om het vastleggen van historische architectuur, uitgestrekte natuurlijke landschappen of levendige lokale evenementen, Grou biedt een veelheid aan mogelijkheden die wachten om ontdekt te worden vanuit de lucht. Elk bezoek aan dit charmante dorp zal ongetwijfeld resulteren in spectaculaire luchtfoto’s die de unieke essentie van Friesland vastleggen.

Kingmatille – De Windmolen van Dronryp bekijken met je drone

 

Verken Molen Kingmatille: Een Dronevliegers Gids door Dronryp

Molen Kingmatille, een verborgen juweel in het Friese landschap bij Dronryp, biedt een unieke mix van historische charme en natuurlijke schoonheid. Speciaal voor dronevliegers die op zoek zijn naar nieuwe locaties om te verkennen. We nemen je mee langs de Kingmatille molen, duiken in de geschiedenis en ontdekken samen de prachtige omgeving.

Duik in de geschiedenis van Molen Kingmatille

Molen Kingmatille, ook bekend als de Kingma’s molen, is een spil in de rijke molengeschiedenis van Friesland. Deze poldermolen speelde een cruciale rol in het droog houden van de landerijen rond Dronryp en is een prachtig voorbeeld van traditionele Nederlandse molenarchitectuur. Voor dronevliegers biedt de molen een fascinerend onderwerp om vanuit de lucht te verkennen, waarbij de historische bouw en werking in beeld gebracht kunnen worden tegen de achtergrond van het Friese landschap.

De natuurlijke pracht van Dronryp van boven

De omgeving van Dronryp is rijk aan waterwegen, groene velden en karakteristieke Friese boerderijen. Door deze landschappen vanuit de lucht te verkennen, openbaart zich een pallet aan kleuren en structuren die elk seizoen verandert. Dronevliegers kunnen hun hart ophalen bij het vastleggen van de dynamische interactie tussen licht, water en land, waarbij elke vlucht unieke beelden oplevert.

Ontdek de veelzijdigheid van Molen Kingmatille

Molen Kingmatille staat niet alleen als een monument; het is een levend onderdeel van de lokale geschiedenis en cultuur. De molen en omgeving bieden dronevliegers een kans om de schoonheid van Friesland’s erfgoed vast te leggen, van de architectonische details van de molen zelf tot de wijde, open landschappen die het omringen. De afwisseling tussen de gestructureerde vormen van de molen en de organische patronen van het landschap creëren een visueel boeiend contrast.

Fotografie tips voor de ultieme dronevlucht

Hoewel technische tips buiten beschouwing gelaten worden, is het de moeite waard om te benadrukken dat het vastleggen van Molen Kingmatille en zijn omgeving tijdens het gouden uur – net na zonsopgang of voor zonsondergang – kan resulteren in beelden met een magische kwaliteit. De zachte belichting accentueert de texturen van het landschap en de molen, en creëert lange schaduwen die diepte en dimensie toevoegen aan je opnames.

De betoverende waterwegen rondom Dronryp

Naast de molen zelf bieden de waterwegen rondom Dronryp een prachtig onderwerp voor dronefotografie. De reflecties van de lucht in het kalme water, de kronkelende rivieren door het landschap, en de interactie tussen natuur en menselijke activiteit vormen samen een rijk canvas voor creatieve expressie. Het verkennen van deze waterwegen vanuit de lucht biedt nieuwe perspectieven en onthult verborgen schoonheden van de regio.

De levendige natuur en wildlife

De natuur rondom Molen Kingmatille en Dronryp is een habitat voor een diversiteit aan flora en fauna. Dronevliegers hebben de unieke kans om deze natuurlijke rijkdom vanuit een vogelperspectief vast te leggen, van vogels die over het water scheren tot de wisselende seizoenen die het landschap transformeren. Deze interactie tussen wildlife en hun natuurlijke omgeving biedt boeiende verhalen die wachten om verteld te worden door de lens van een drone.

Molen Kingmatille in Dronryp is een bestemming die elke dronevlieger zou moeten verkennen. De combinatie van historische architectuur, adembenemende natuurlijke landschappen, en de unieke mogelijkheden voor luchtfotografie maken het een locatie die blijft verrassen en inspireren. Of je nu geïnteresseerd bent in de technische aspecten van molenwerking, de schoonheid van het Friese landschap, of de uitdaging van het vastleggen van natuurlijke en door mensen gemaakte wonderen vanuit de lucht, Molen Kingmatille biedt het allemaal. Duik in de geschiedenis, verken de omgeving, en breng de verhalen van deze regio tot leven door de ogen van je drone.

Kornwerderzand – Afsluitdijk met je drone bezoeken

 

Drone vliegen bij de afsluitdijk

De Afsluitdijk is een belangrijk monument in Nederland en verbindt Noord-Holland met Friesland. Met een drone kun je indrukwekkende luchtopnames maken van de dijk en het omliggende landschap. Bij de Lorentzsluis kun je mooie drone opnames maken. Mocht je interessant vinden, hier is ook een museum, het Kazemattenmuseum.

Met je drone vliegen naar Roekmole in Goengahuizen

 

Ontdek de charme van Roekmole in Goengahuizen: een dronevliegers perspectief

Goengahuizen, een pittoresk dorpje in Friesland, herbergt een verborgen parel die elke dronevlieger zou moeten verkennen: de Roekmole. Deze historische poldermolen, genesteld in het weidse Friese landschap, biedt een unieke kans om de schoonheid van zowel cultureel erfgoed als natuurlijke pracht vanuit de lucht te ontdekken. In dit blogbericht duiken we in de geschiedenis van de Roekmole, verkennen we de omliggende omgeving en geven we je een inkijkje in de fotogenieke kansen die deze locatie biedt voor dronevliegers.

De geschiedenis van Roekmole

De Roekmole, gebouwd in de 19e eeuw, is een spinnenkopmolen die oorspronkelijk werd gebruikt voor het bemalen van de polder in Goengahuizen. Door de jaren heen heeft deze molen de tand des tijds doorstaan en dient nu vooral als een historisch monument, symbool staand voor de rijke molencultuur van Nederland. Het behoud van de Roekmole draagt bij aan het verhaal van de Nederlandse strijd tegen water en de ingenieuze manieren waarop dit land zijn landbouwgrond droog hield.

De omgeving van Goengahuizen

Goengahuizen ligt in een waterrijk gebied dat typisch is voor Friesland, met zijn uitgestrekte meren, kanalen en plassen. Deze setting biedt een spectaculair uitzicht voor dronevliegers, waarbij het contrast tussen het door mensen gemaakte landschap en de natuurlijke schoonheid van het water en groen een adembenemend tafereel creëert. De omgeving is bezaaid met andere molens, boerderijen en traditionele Friese huizen, waardoor dronevliegers een rijke variëteit aan fotomogelijkheden hebben.

Fotografie en videografie bij de Roekmole

Voor dronevliegers biedt de Roekmole een unieke kans om zowel de molen zelf als de omliggende natuurlijke en door mensen gemaakte landschappen vast te leggen. De beste tijden voor fotografie zijn tijdens het gouden uur, net na zonsopgang of net voor zonsondergang, wanneer het licht zacht en warm is. Dit licht accentueert de texturen van de molen en het landschap, waardoor je beelden een extra dimensie krijgen.

Ontdek de waterrijke omgeving

Naast de molen zelf is het verkennen van de waterrijke omgeving van Goengahuizen met een drone een must. Vlieg over de meren en kanalen om unieke patronen in het water, boten en wateractiviteiten te ontdekken. De reflectie van de lucht in het water biedt prachtige composities, vooral op windstille dagen wanneer het water als een spiegel is.

De natuurlijke habitat

Het gebied rond Goengahuizen is rijk aan flora en fauna, wat zorgt voor boeiende beelden vanuit de lucht. Met een beetje geluk kun je vogels in vlucht vastleggen, de gevarieerde vegetatie van het gebied in kaart brengen en misschien zelfs het unieke spel van licht en schaduw op het landschap benutten. De diversiteit aan kleuren en texturen maakt elke vlucht met je drone een nieuwe ontdekkingstocht.

De Roekmole in Goengahuizen is meer dan alleen een historisch monument; het is een venster naar het verleden en een uitnodiging om de schoonheid van Friesland vanuit een nieuw perspectief te ervaren. Voor dronevliegers biedt deze locatie een perfecte combinatie van cultureel erfgoed en natuurlijke schoonheid, met eindeloze mogelijkheden voor het vastleggen van unieke beelden. Het verkennen van de omgeving, van de spiegelachtige wateren tot de levendige natuur en traditionele Friese architectuur, belooft een rijke oogst aan visueel materiaal. De Roekmole en Goengahuizen wachten om ontdekt te worden door enthousiaste dronevliegers die op zoek zijn naar dat ene perfecte shot of simpelweg willen genieten van de serene schoonheid van Friesland vanuit de lucht.

Molen de Puollen in Dronryp bezoeken met je drone

 

Ontdekkingstocht met je drone: Molen de Puollen in Dronryp

Welkom bij een fascinerende verkenningstocht voor elke dronevlieger: Molen de Puollen in Dronryp. Dit stukje Nederlandse geschiedenis, genesteld in het hart van Friesland, biedt een unieke kans om je dronevliegvaardigheden te combineren met het vastleggen van adembenemende beelden. Laten we een duik nemen in wat Molen de Puollen en zijn omgeving zo speciaal maakt.

Een korte geschiedenis van Molen de Puollen

Molen de Puollen, een historisch monument in Dronryp, vertegenwoordigt de rijke molencultuur van Nederland. Oorspronkelijk gebouwd voor het beheer van waterpeil in de landerijen, staat deze molen vandaag de dag als een getuige van Nederlandse ingenieurskunst en doorzettingsvermogen tegen het water. Een perfect onderwerp voor dronefotografie, waarbij elke hoek een nieuw verhaal vertelt.

De betoverende omgeving van Dronryp

Dronryp, gelegen in Friesland, biedt meer dan alleen de molen. De omgeving is rijk aan waterwegen, weidse landschappen en een serene rust die typisch is voor het Friese platteland. Een vlucht met je drone onthult de schoonheid van dit gebied in al zijn facetten, van de reflecterende wateroppervlakken tot de groene, uitgestrekte velden.

Waarom Molen de Puollen een must-visit is voor dronevliegers

Molen de Puollen biedt een unieke achtergrond voor droneopnames. De combinatie van historische architectuur en natuurlijke schoonheid zorgt voor een visueel spektakel. Daarbij komt dat de open ruimte rondom de molen ideaal is voor veilige dronevluchten, waardoor je zonder zorgen de perfecte shot kunt vinden.

Verken de waterrijke wonderen

De waterwegen rondom Dronryp zijn niet te missen. Ze bieden een fantastisch uitzicht van bovenaf, met een diversiteit aan flora en fauna. Vlieg met je drone over deze gebieden en ervaar de rustgevende werking van water, terwijl je unieke beelden schiet van het landschap dat zich onder je ontvouwt.

De natuur in al zijn glorie

De natuur rondom Molen de Puollen is rijk en gevarieerd. Tijdens je vlucht kun je getuige zijn van het wisselende landschap door de seizoenen heen, van bloeiende velden in de lente tot de gouden gloed van de herfst. Deze natuurlijke cyclus biedt eindeloze inspiratie voor elke dronevlieger.

Molen de Puollen in Dronryp is een schitterende locatie voor dronevliegers die op zoek zijn naar de perfecte combinatie van cultuur, geschiedenis en natuur. De molen zelf, omgeven door de prachtige Friese landschappen, biedt talloze mogelijkheden voor het vastleggen van unieke beelden. Of je nu geïnteresseerd bent in de architectuur van de molen, de uitgestrekte natuur of de serene waterwegen, Dronryp biedt het allemaal. Pak je drone en laat je meevoeren op een ontdekkingsreis die je niet snel zult vergeten.

Nationaal park De Alde Feanen met je drone bezoeken

 

Nationaal Park De Alde Feanen

Nationaal Park De Alde Feanen: Dit natuurgebied is een van de meest bijzondere en diverse natuurgebieden van Friesland. Met een drone kun je het uitgestrekte moerasgebied, de rietlanden en de vele vogels die er leven prachtig vastleggen.

Stavoren – Vliegen bij de haven

 

Stavoren bezoeken met een drone

Bij de haven in Stavoren staan een aantal heel gaaf gekleurde huisjes. Wanneer je hier met je drone gaat vliegen kun je zien hoe mooi al die kleuren tot uiting komen. Stavoren heeft meerdere havens, die zijn overigens ook de moeite waard, maar deze ziet er wel gaaf uit, met al die mooie kleurde huizen.

Wil jij een drone locatie toevoegen? Dat kan hier!

Stuur hier jouw droneplaats in. Vul alle gegevens zo nauwkeurig mogelijk in.

Is dit een nieuwe locatie of een wijziging?

Provincie

Is er parkeerplaats in de buurt

Is er een café of restaurant in de buurt?

Wat vind je allemaal op deze locatie? (Je kunt hier meer opties aanvinken)

Moet er toestemming gevraagd worden om hier te mogen vliegen

Ik verklaar dat ik de eigenaar ben van deze foto

13 + 2 =

De mooiste drone locaties in Nederland en buitenland

Wil je weten waar je mooie drone plaatsen kunt vinden

Zoek. Vind. Vul aan!